Üdvözöljük a TothiPro Kft. honlapján!

portreKedves Borbarát!

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat. Kérem, válasszon a fenti menüpontok közül és nyisson be a Borbarátok boltjába.

Üdvözlettel, Tóth István

 

A borkészítést már egy-két ezer évvel ezelőtt is ismerték Európában, hazánkban is igen nagy múltja van.

 

Klimatikus és talajtani viszonyaink lehetővé teszik, hogy egyedülálló és kiemelkedő minőségben teremhessenek az itthoni és a világ szőlőfajtái is. A 22 borvidéken nagyon sokféle szőlőből, nagyon sok kiváló minőségű borral találkozhatunk. Az ember bármerre indul el az országban, biztos, hogy áthalad egy borvidéken, aminek meg van a jellegzetes szőlőfajtája, ami adja a borvidék kiváló minőségű borát, a területen élők szőlő és borkultúráját.

 

 

Az ország különböző egyedi adottságokkal rendelkező borvidékeinek jellemző borfajtáit szeretnénk megismertetni, népszerűsíteni, értékesíteni. Mi, szubjektív kiválasztással, szelektálva tálaljuk ezt, egy helyen a Győr és környékén élőknek. Természetesen a készletből rendelhető országszerte.

Első lépésként a Borbarátok boltját nyitottuk meg Győrben, a Kormos István út 8. szám alatt, melyet szeretnénk barátságos, meghitt, egyszerű, segítőkész, hangulatos hellyé varázsolni.

Ahhoz, hogy egy borbarát jól érezze magát, a fentieken kívül természetesen a jó bor sem hiányozhat. Ha már mindez együtt van, akkor megtapasztalhatjuk az élet egyik legnagyszerűbb örömét: kinyitni egy palack bort, és élvezettel elfogyasztani azt, szeretteinkkel, barátainkkal.

Sokan vannak, akik már fogyasztottak nagyszerű borokat, azok ismerik, akik még nem azokat hozzásegítjük egy óriási érzés felfedezéséhez.

Megismertetjük a legnagyszerűbb borokkal, az élet élvezetét együtt a finomsággal, mert itt mindent áthat a szőlő és borkultúra. Legyen társunk, partnerünk ebben, nézzen szét a Borbarátok boltjában!

 

A TothiPro Kft. létrehozása annak a nemes gondolatnak köszönhető, mely a magyarországi borfogyasztási szokások felelevenítését, a borkultúra terjesztését, az élvezetes borfogyasztás tanítását tűzte ki célul. További elképzelésünk, hogy az ország különböző pontjain munkálkodó, kisebb területi értéket képviselő kiváló borászatok, borászok termékei kerüljenek az Önök asztalára, poharába.

Hírek

SZABADSÁG!

Az üzlet 2017 június 14-19 között szabadság miatt ZÁRVA lesz! (szerdától-hétfőig)

NYITÁS: kedd reggel (június 20-án). Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Születésnap

Születésnap! 06. 24. -- 06. 25. 

Bővebben...:
Facebook